Turku Challenge 2018

Kesä meni, mutta muistot jäivät.

Blogiin en muistanut kirjoitella kokemuksia heti tapahtumien jälkeen, mutta parempi myöhään kuin ei koskaan.

Tässä hengessä aloitankin muistelemisen kesän viimeisestä kisailusta - Turku Challengestä.

IM hyvä fiilis

Turun puolimatkan kilpailua edelsi tukijoukkona oleminen Tallinnan IM-täysmatkalla.

Siinä urheilua ja urheilijoita fiilistellessä mieli lepäsi ja ajatukset kehittyivät seuraavan viikon reippailua silmällä pitäen. Tuttujen kisailijoiden suorituksia kannustaessa oli onnellinen, että itse pysyi vielä katsomon puolella. Tässä kunnossa ei olisi ollut mitään asiaa vielä täpärille.

Osallistujan opas

Osallistujan opas kisaan oli asiallisen lyhyt ja selkeä. Vaikken Turussa aiemmin ollutkaan kisaillut, oli Turkuun mennessä suhteellisen selkeä fiilis siitä mitä on odotettavissa ja missä paikat ovat. Tai niin ainakin ajattelin.

Bussilippu

Kisan ansiosta VR:n kaikki pyöräpaikat olivat tehokkaastio varattu jo etukäteen, joten hätävarana päädyin ottamaan kyydin Turkuun linja-auton kyydissä. Kaikki pelot ja huolet ptörän selviämisestä tavaratilassa olivat turhia, ja saavuin parin muun pyöräilijän kanssa perille Turkuun hyvässä iskussa.

Hesburger

Paikalliseen perinneruokaan tutustumisen jälkeen oli aika suunnata rekisteröitymään, sekä tavata kisailukumppanit - joiden kanssa oli tarkoitus koordinoida kisoihin valmistautuminen.

Athlete-ranneke

Pastajonoa

Pastaa

Ferrix haastattelussa

Maalialue

Tulos

Uinti

Pyöräreitti

Juoksu

Mitalit kaulassa

Tulos

Pitsaa

Metrossa

Metrossa